Operatörsbord

Operatörsbordet är kanske det man först tänker på i ett kontrollrum. En operatör sitter långa pass vid sin arbetsplats vilket gör att ergonomin blir mycket viktig. En bra ergonomi bidrar till att operatören är alert och koncentrerad och kan lösa uppgiften mer effektivt. Ett kontrollrumsbord är alltid höj och sänkbart och med möjlighet till individuell höjdjustering av monitorer vilket gör att man alltid kan tillgodose en bra ergonomisk miljö för alla operatörer som avlöser varann. Kontrollrumsbord kan fås i helt anpassade mått och ofta tillverkas dom lätt svängda för att ge en bra överblick.

Vi har lång erfarenhet att utifrån varje kunds behov anpassa arbetsplatsen. Racktech har marknadens bredaste sortiment utav operatörsbord och vi erbjuder inte bara produkter utav hög kvalité utan även konsulttjänster inom området. Läs här om vår rådgivning.

Racktech kan vara er helhetsleverantör av den utrustning som behövs till kontrollrummet. Förutom operatörsborden kan det vara hurtsar, förvaring, konferensbord och inte minst operatörsstolar. Produkterna är ISO 9001 certifierade vilket innebär att uppfyllande av fastställda normer och standarder som marknaden idag kräver.

Kontakta oss nedan för mer information eller läsa vidare på www.operatörsbord.se.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift