Operatörsbordet är kanske det man först tänker på i ett kontrollrum. En operatör sitter långa pass vid sin arbetsplats vilket gör att ergonomin är mycket viktig och en bra ergonomi bidrar till att operatören blir mer alert och koncentrerad och kan lösa sina uppgifter mer effektivt. Ett kontrollrumsbord är alltid höj och sänkbart och med möjlighet till individuell höjdjustering av monitorer. På så sätt kan man alltid tillgodose en bra ergonomisk miljö för alla operatörer som avlöser varann. Kontrollrumsbord kan fås i helt anpassade mått för det utrymme som det skall ställas i och ofta tillverkas dom lätt svängda för att ge en bra överblick.

Vi har lång erfarenhet att utifrån varje kunds behov leverera kundanpassade arbetsplatser. Racktech har marknadens bredaste sortiment av operatörsbord och vi erbjuder inte bara produkter utav högsta möjliga kvalité utan också konsulttjänster inom området.
Läs mer här om vår rådgivning.

Racktech kan vara er leverantör av all utrustning som behövs till kontrollrummet. Kompletterande enheter som hurtsar, förvaring, konferensbord och operatörsstolar kan bilda en sammanhållen snygg enhet. Produkterna är ISO 9001 certifierade vilket innebär att de uppfyller aktuella normer och standard.

Kontakta oss för mer information eller se mer på www.operatörsbord.se


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift