Kostnadsfri offert

Operatörsbord

Operatörsbordet är navet i ett kontrollrum. En operatör sitter ofta långa pass vid sin arbetsplats vilket gör att ergonomin på arbetsplatsen blir mycket viktig. En bra ergonomi förebygger hälsoproblem och bidrar dessutom till att operatören blir mer alert och koncentrerad och löser sina uppgifter effektivt.

Ett kontrollrumsbord är alltid höj och sänkbart och med möjlighet till individuell höjdjustering av monitorer för en bra betraktningsvinkel. Det blir enkelt att alltid tillgodose en bra ergonomi för operatörer som avlöser varandra.

Skräddarsydda lösningar

Ett operatörsbord kan fås i standardmått eller helt anpassat efter det utrymme där det skall placeras. Ofta tillverkas borden lätt svängda för att ge operatören en bra överblick över monitorer och skärmar. Varje operatörsbord tillverkas helt kundens önskemål på lyftkraft och stabilitet, samtidigt som borden måttanpassas för att fungera optimalt i er verksamhet.

Förutom operatörsbord kan RackTech leverera all utrustning som behövs till kontrollrummet. Det kan vara kompletterande enheter som hurtsar, förvaring, konferensbord och operatörsstolar för att bilda en sammanhållen tilltalande enhet. Produkterna är ISO 9001 certifierade.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt layoutförslag – välkommen att kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av att leverera kundanpassade operatörsarbetsplatser för många olika tillämpningar och har marknadens bredaste sortiment av operatörsbord. Vi levererar produkter av högsta kvalité och kan även bidra med rådgivning och konsulttjänster inom området kontrollrum.

Konsulttjänster

Skall ni uppdatera ett befintligt kontrollrum eller bygga nytt? Har arbetsuppgifterna förändrats eller krävs det fler operatörsplatser? Hur löser ni säkerhet och backup/failover?

RackTech har lång erfarenhet av denna typ av frågor som rådgivare från installationer över hela landet, läs om våra konsulttjänster

Kontakta oss för mer information eller se mer på www.operatörsbord.se


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift