Operatörsbordet är kanske det man först tänker på i ett kontrollrum. En operatör sitter långa pass vid sin arbetsplats vilket gör att ergonomin blir mycket viktig. En bra ergonomi bidrar till att operatören blir med alert och koncentrerad och kan lösa sina uppgifter mer effektivt. Ett kontrollrumsbord är alltid höj och sänkbart och med möjlighet till individuell höjdjustering av monitorer. På så sätt kan man alltid tillgodose en bra ergonomisk miljö för alla operatörer som avlöser varann. Kontrollrumsbord kan fås i helt anpassade mått för det utrymme som det skall ställas i och ofta tillverkas dom lätt svängda för att ge en bra överblick.

Vi har lång erfarenhet att utifrån varje kunds behov anpassa arbetsplatsen efter individens ändamål. Racktech har marknadens bredaste sortiment utav operatörsbord. Vi erbjuder inte bara produkter utav högsta möjliga kvalité utan också konsulttjänster inom området. Läs mer här om vår rådgivning.

Racktech levererar all den utrustning som behövs till kontrollrummet. Det kan vara utrustning som hurtsar, förvaring, konferensbord och inte minst operatörsstolar. Produkterna är ISO 9001 certifierade vilket innebär att de är godkända för de fastställda normer och standarder som marknaden idag kräver.

Kontakta oss nedan för mer information eller läsa vidare på www.operatörsbord.se

 

 

 

Kontakta oss för mer information och prisuppgift